Капана Фест 2022 започва днес!

 Капана Фест 2022 започва днес!

Приятели, въпреки лошото време, фестивалният сезон в града под тепетата тече с пълни сили! След редица концерти, базари, карнавали и събития през изминалия месец, дойде време и за един от най-любимите фестивали на пловдивчани и гости на града – Капана Фест!

С изцяло новата си локация, събитието зае централна позиция, сгушено между Пощата, Градската градина и Сладоледената Къща, което пък го прави идеална дестинация за забавления на открито. 

Четиридневната фестивална програма стартира днес! Традиционният базар отново събира най-интересните творци и занаятчии на едно място, а музикалната сцена ще ви разходи от съседен Истанбул, чак до Лос Анджелис.

Заповядайте на моста над ул.Гладстон от 23/06 до 26/06, за да се насладите на традиционното събитие, в изцяло нова и атрактивна обстановка! 

Фестивалът “Капана Фест” е панаир на изкуствата. В него ще се слеят разнородните форми на култура – от музика и танци, през кино, литература и театър, до базар на занаята, ърбън арт и активна социална благотоврителност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »