Музика, изкуство и забавления на Капана Фест 2021

 Музика, изкуство и забавления на Капана Фест 2021

Следващата седмица предстои един от фестивалите, които се превърнаха във визитна картичка на града пред туристите. Говорим за пъстрия и очакван Капана Фест 2021

Разноцветните флагчета вече красят Малката главна и нетърпеливо шумолят, в очакване на хилядите, които ще преминат под тях по време на фестивала. Както обичайно, в четирите дни ще ни очакват тонове забавления, традиционният базар на занаятите и, разбира се, страхотна музикална програма!

В четвъртък на сцената ни очакват Ангел Дюлгеров с авторския си проект СЕТИВА, а веднага след него на сцената се качва DEVINEASTROUNAUT (USA). Следващата вечер се подгответе за много алтърнатив на едно място! В петък от 19:00ч. стартират Stop The Schizo, последвани от дяволското звучене на Me And My Devil, а за десерт, директно от Украйна пристигат машините SINOPTIK, за да предвещаят страхотното преживяване до края на фестивала!

В събота ни очакват WE DA BEST FRIENDS, TromBobby & C-MO, A.L.E.K.S и Preyah, с които ще повдигнем празничния си дух. След цялата музикална палитра през първите три дни, ни очаква зрелищен завършек в неделя, с една от най-емблематичните български рок банди, които ще ни хванат за ръка и ще ни поведат по пътя на спомените, в перфектен унисон с отиващото си лято – ТАНГРА!

Часът и мястото са ясни, ще се видим там!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »