Есенен Базар “Капана” отново ще оживи Пловдив

 Есенен Базар “Капана” отново ще оживи Пловдив

В последния ден от месец септември, с радост ви споделяме, че остава по-малко от седмица до Есенен Базар “Капана”. От 06.10 до 09.10 включително, мостът над ул.Гладстон отново ще се оживи и ще стане своеобразен кът на изкуства и занаяти!

Над 101 български автора на ръчно изработени изделия, натурални храни и напитки отново ще ни изумят с въображението си, поднасяйки лично своите творения – изработени с труд и любов! 

Сред новите занаятчии тази година се включват и производители на къмпинг продукти, детски катерушки, храни и аксесоари за кучета. Освен тях, се присъединяват и творци, които изработват изделия от корк, дизайнерски чорапи, аксесоари и ръчно изработени лампи.

Подсказваме ви, че на Есенен базар „Капана“ ще намерите красиви и практични изделия за радостен и удобен живот.  Био и натурална козметика, лимитирани серии дрехибижута и аксесоари, декорации от стъкло, кожени изделия, декоративни свещи, керамични съдове и още куп други.

Музиката, която ще оцвети вашите спомени от Есенен базар „Капана“ 2022 е перфектно подбрана и ще звучи през цялото време, благодарение на българската марка за градска мода WAM и онлайн магазина за грамофонни плочи My Vynil. Вечер, след 17:30 ще можем да се насладим на социални музикални вечеринки благодарение на нашите партньори. Представяме ви част от програмата на Социална Артистична Сцена (САС).

Бутиковата версия на „Капана фест“ за втора година е позиционирана на това място, по инициатива на ръководството на Община Пловдив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »