Какво предстои в Netflix

 Какво предстои в Netflix

Скъпи приятели, дните на социална изолация продължават, но вече все по-трудно успяваме да се задържим вкъщи, примамени от прекрасното и слънчево време навън. И всичко това е в реда на нещата… и се надяваме много скоро да можем да се насладим на пролетта. До тогава, обаче, на помощ отново се притича Netflix! А ето и какво ново можем да очакваме в любимата на всички ни стрийминг платформа през Май…

Hollywood / Холивуд (1 Май)

Действието в чисто новата мини-поредица на Раян Мърфи се развива след края на втората световна война в Холивуд, където група от амбициозни актьори, актриси и режисьори се стремят към висините и успеха на всяка цена. 

Dead To Me: Season 2 / Мъртъв За Мен: Сезон 2 (8 Май)

Историята на Кристина Апългейт и Линда Карделини, която ни отвежда до втори сезон на “Мъртъв си за мен”и до една дълбоко заровена тайна продължава…

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy Vs. the Reverend / Непобедимата Кими Шмит (12 Май)

В стила на Black Mirror: Bandersnatch, Unbreakable Kimmy Schmidt Vs. The Reverend ще бъде интерактивна серия. Това позволява на човека, който гледа серията да реши какво ще се случи с Кими. Ще успее ли да победи злия свещеник, за да стигне навреме за сватбата си… ще разберем на 12 май.

The Half Of It / Половината (1 Май)

Дебютът на филма трябваше да бъде тази година на филмовия фестивал ТрайБека, но както много от събитията през 2020г. и това бе отложено. Филм, който се фокусира върху отношенията между хората и тяхната чистота и неподправена искреност.

Още през Май:

  • All Day and a Night – Movie – 1 Май
  • Rust Valley Restorers (Season 2) – Series – 8 Май
  • Trial by Media – Docuseries – 11 Май
  • Patton Oswalt: I Love Everything – Stand-up Special – 19 Май
  • Spelling the Dream – Documentary – 23 Май
  • Hannah Gadsby: Douglas – Stand-up Special – 26 Май

Пазете се и бъдете здрави!

Translate »