Junk Around на Shake That Хълм 2020

 Junk Around на Shake That Хълм 2020

Продължаваме с фестивалната вълна, традиционно обвзела града под тепетата, по това време на годината! След броени дни предстои ежегодният фестивал Shake That Хълм или накратко Шейка, където отново ще се проведе и кампанията на Място БългарияJunk Around!

Колкото по-запознати с темата за околната среда и вредата от отпадъците са хората, толкова повече осъзнават своята лична отговорност за опазване на чистотата в града. В това са сигурни активистите от сдружение БГ Бъди активен, които продължават да провеждат мащабни информационни кампании сред жителите на Пловдив засягайки въпроси като “Кой трябва да е отговорен за чистотата в града?” и “Какво можем да направим за намаляване на отпадъците в Пловдив?” 

На поляната на Младежки хълм посетителите ще могат се насладят на безплатни питиета срещу събрани разделно отпадъци. Проявата е част от кампанията Junk Around, част от дългосрочната програма Място България,  с която от сдружението се опитват да ангажират гражданите да пазят чиста и красива градската среда.    

Ние от How2Plovdiv с радост подкрепяме кампанията и се надяваме да ви видим на поляната, където да се включим в инициативата… А през другото време, нека пазим чистота и култивираме красивия ни град и добрите си навици!

Поздрави от екипа на Място България и How2Plovdiv

Translate »