Био козметична компания събра над 50,000лв. дарения за хуманитарната криза в Източна Европа

 Био козметична компания събра над 50,000лв. дарения за хуманитарната криза в Източна Европа

Българската био козметична компания InaEssentials проведе кампания по повод празника на жената (8-ми Март), в която беше подаряван безплатно най-популярният им продукт – Био Лавандулова Вода. Освен да се възползват от подаръка, обаче, хората бяха подканвани да подкрепят и благотворителна кауза. 

Кауза, зад която решихме да застанем като истински Хора – да помогнем като съберем средства и дарим продукти от първа необходимост за пострадали от настоящата хуманитарна криза в Източна Европа.” коментират от компанията.

Благодарение на това, средствата събрани за дарение възлизат на стойност 54 065.76лв! От InaEssentials се обръщат към всички хора, които са решили да подкрепят каузата и изразяват огромната си благодарност и признателност към тях. Споделят също така, че хигиенните продукти от първа необходимост (шампоани, сапуни и дезинфектанти) ще бъдат дарени на “СДРУЖЕНИЕ НА УКРАИНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В БЪЛГАРИЯ МАТИ УКРАЙНА“,. и разпределени между бежански центрове на територията на цяла България, Украйна и съседните й държави.

Махатма Ганди: „Бъди промяната, която искаш да видиш в света!“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »