Ицо Хазарта слезе от сцената на БГ Радио с 3 статуетки

 Ицо Хазарта слезе от сцената на БГ Радио с 3 статуетки

Зрелищно шоу спретнаха родните ни изпълнители на сцената на Античния театър в Пловдив! Снощи се проведе осемнадесетото издание на Годишни Музикални Награди на БГ Радио, където фаворит в няколко категории беше човекът, който има човек навсякъде – Ицо Хазарта! Тази година той успя да грабне статуетките в категориите БГ ТЕКСТ – “Имам човек” ft. Homelesz, БГ Изпълнител и БГ Албум с “Неправилен Рап”.

В категория БГ Дебют се класира нежната и млада изпълнителка Алма. Малко след това на сцената излязоха Стефан Вълдобрев и Веселин Еко (Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени), за да приемат статуетката си за БГ Група на годината.

Михаела Филева не остана извън светлината на прожекторите. Тя бе номинирана за БГ Изпълнителка на годината и си пожела да изнесе самостоятелен концерт на Античния театър в Пловдив съвсем скоро! 

Програмата беше много пъстра, артистите представиха най-новите си парчета на живо и церемонията протече под съпровода на красива заря. Претендентите за наградите на БГ Радио бяха много силни, а ето и спечелилите в съответните категории:

БГ Дебют – ALMA
БГ Текст – Ицо Хазарта “Имам човек
БГ Видеоклип –  Миро и Койна Русева “Нависоко”
БГ Група – Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени
Бг Дует/Трио/Вокална група – СкандаУ
БГ Албум – Ицо Хазарта “Неправилен рап”
БГ Изпълнител – Ицо Хазарта
БГ Изпълнителка – Михаела Филева
БГ Песен – “Не бих могъл” на Pavell & Venci Venc’ и Любо Киров
БГ Вдъхновение – Дует Ритон

Translate »