Леденото шоу “HOGWARTS HOLIDAYS” пристига в Пловдив

 Леденото шоу “HOGWARTS HOLIDAYS” пристига в Пловдив

Звездите на Цирк Дю Солей гостуват в Пловдив с леденото шоу “HOGWARTS HOLIDAYS“! Събитието ще се състои в многофункционална спортна зала “Колодрум” на 05.03.2024г. от 19:00ч.

HOGWARTS HOLIDAYS” разказва вълшебната история за магьосническия свят на Хари Потър и неговите приятели и ви потапя в света на собственото ви въображение. Спектакълът ви приканва да напуснете ежедневието и да се потопите в света на фантазията със спиращи дъха визуални ефекти и оригинален музикален акомпанимент на празничното настроение.

HOGWARTS HOLIDAYS” е уникална постановка на границата между физическия театър и цирка, комедията и магията, която съчетава цирковото изкуство и фигурното пързаляне в едно шоу на ледената арена, специално създадена на сцената на всяка зала. Шоуто е цялостна история с неповторими костюми, декори и видеопоредици, които ще ви позволят да се потопите в магическата вселена на Джей Кей Роулинг така, както никога досега.

През 9¾ платформа зрителите ще се отправят на незабравимо пътешествие из коридорите на Хогуортс, ще присъстват на мач по куидич, а след това заедно ще победят Тъмния господар и ще стигнат до празничния бал.

Изпълнителите на цирковото шоу впечатляват с акробатика, предизвикваща гравитация, съчетана с уникални умения за фигурно пързаляне. А интерактивните ефекти, впечатляващите визуални ефекти и светлинният дизайн очароват всеки зрител. Децата до 4 години, включително, могат да присъстват безплатно, седнали в скута на родител, т. е. на едно място за един билет могат да седнат 1 родител и 1 дете до 4 г. вкл.

Шоуто се препоръчва за зрители от всички възрасти. Можете да откриете билети за събитието ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »