Предстои фестивалът “Здравей, Здраве”

 Предстои фестивалът “Здравей, Здраве”

За 15-та поредна година фестивалът на здравословния начин на живот “Здравей, Здраве!” ще събере лектори, психолози, терапевти, ментори, творци, треньори и преподаватели на 18 и 19 май в Дома на науката и техниката и Цар Симеоновата градина в Пловдив.

Събитието е вдъхновение за стотици последователи, които се интересуват от здравословен начин на живот. Програмата включва лекции, спортни активности на открито, духовни практики, танци, музика, базар, изложение и творчески работилници. 

Специалният гост на тазгодишното издание е Свами Атмарупананда, който ще сподели в лекция на 19 май връзката между мира и здравето на всички нива – физическо, умствено и духовно. Освен него, в програмата са включени имена като Любомир Розенщайн, д-р Светла Балтова, Андрей Грива, Галя Герасимова, д-р Ваня Патеркова, проф. Моника Балаян и Гузал Таджибаева

Можете да разгледате пълната програма на събитието ТУК.

Фестивалът “Здравей, Здраве!” се поддържа с доброволните усилия и дарения на много хора, които споделят общата визия за един нов свят на здраве, сътрудничество, приятелство и хармония. Мрежата на здравето се разраства с всяка следваща година, а тази година към нея се присъединяват за първи път Асеновград и Сандански.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »