Годишни Музикални Награди – БГ Радио 2020г.

 Годишни Музикални Награди – БГ Радио 2020г.

Отново заедно с българската музика!

Скъпи приятели, за нас е удоволствие да споделим с вас подробности около предстоящото издание на “Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2020“! На 04.07.2020г. ще се проведе едно от най-вълнуващите и очаквани музикални събития у нас, а още по-хубавото е, че ще се случи тук – в Пловдив, на Античния театър!

След като последните месеци всички културни събития бяха отменени и отложени, а всички ние бяхме поставени в изолация, е време отново ЗАЕДНО да се насладим на хубавата българска музика и едно наистина зрелищно шоу. Поради съображения с противоепидемичните мерки, тази година билетите за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 ще бъдат ограничен брой.

Традиционно, на сцената се връчват статуетки за музикални постижения през изминалата година, които се определят изцяло от слушателите на БГ Радио, чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg

На сцената на Античния театър в  Пловдив ще се качат някой от най – обичаните и популярни лица на българската музика и шоубизнес, а публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най – новите български поп и рок хитове!

Съвсем скоро ще станат ясни и имената на изпълнителите, които ще можем да видим на церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020! Специалната награда БГ Вдъхновител на името на Ана Мария Тонкова, която се дава за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на дует Ритон.

На сайта на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 03 юли се гласува за финалния етап в Годишни Музикални Награди 2020, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории. NOVA ще излъчи ексклузивно церемонията по връчване на наградите на 05 юли.

И тази година победителите ще бъдат избрани изцяло и единствено от слушателите на радиото, а билети за церемонията, която ще се проведе в Античния Театър в Пловдив на 04 юли, се продават в мрежата на Eventim.

Децата до 14 години влизат без билет, но само с родител.

Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2020 се реализират с подкрепата на VIVACOM,  Nescafѐ Dolce Gusto, Община Пловдив, Фондация „Пловдив 2019“ и  ОИ „Старинен Пловдив“        

Translate »