Завинаги свободни с REBEL REBEL

 Завинаги свободни с REBEL REBEL

Идната седмица, за разнообразие, ще ви отведем в София! Там, където ни очаквa бунтът на българската алтернативна музика. Под мотото “Завинаги свободни” ще се състои REBEL REBEL “фестивалът” (макар организаторите да нямат претенция събитието да се нарича така), в Маймунарника. Осем банди, от семействoто на Projector Plus, обединени от идеята за свободата, приятелството и стойностната музика, ще се качат на сцената и ще забият пред публиката. 

Рядкост е да чуете тези групи на живо, заради, което и обръщаме по-обстойно внимание на събитието. Освен родните Lek City Case, Jin Monic, No More Many More, Me and My Devil (които наскоро свириха за пръв път на живо и взривиха присъстващите на Music Daze в Пловдив), NIB: Now In Bulgaria, Stop The Schizo и A.L.I (за които това ще бъде дебют на живо), директно от L.A. California пристигат и машините TROPE

Освободете уикенда и духа си от тежестите на съвременния свят и приветствайте вътрешния бунт и външния музикален взрив, който предстои след седмица. Блиети за събитието можете да откриете ТУК. А ние ви оставяме в компанията на чисто новото парче на Me and My Devil – “If”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »