Потопете се в света на Виктор Маренски (Ford’s Universe)

 Потопете се в света на Виктор Маренски (Ford’s Universe)

В първата нощ от месец октомври, заповядайте на дебютното експо-парти на Виктор Маренски (Ford’s Universe). Живял доскоро във Великобритания, той се връща обратно в родния си град по време на пандемията.

От тогава, Виктор, както вероятно и повечето хора по света в този период, попада в клопката на депресията. За щастие, в този момент открива надежда и сили, запознавайки се с акрила и неговите необятни възможности. 

Рисуването и спорта ме изкараха от дупката и се превърнаха в моя живот. От 2 години изкарвам прехраната си с изкуство. Установих, че животът от 9:00ч. до 17:00ч. не е за мен. Правя тази изложба, за да запозная хората с техниките Acrilic Tilt & Paint Spin. Вдъхновявам се от начина, по който акрилните бои взаимодействат една с друга и от чистата уникалност на всяка една картина – не можеш да я възпроизведеш отново дори и с робот” споделя той.

Освен личен дебют, Виктор кани към събитието да се присъедини и новоизгряващият DJ Maine Coon.

На 01.10.22г. от 20:00ч. до 22:00ч., в Temple Bar Plovdiv ще се състои експото на картините и ръчно изработените фигурки от Ford’s Universe, а след това, за настроението ще се погрижи DJ Maine Coon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »