Представяне на книгата „Вечен град“ от Богдан Русев

 Представяне на книгата „Вечен град“ от Богдан Русев

Идния вторник (08.06.21г), популярният български писател и журналист Богдан Русев ще представия новия си криминален роман “Вечен град“, в клуб Fargo

“Завладяващ, заплетен, непредсказуем, романът на Богдан Русев – „Вечен град“, въвлича читателите в свят на алчност, завист и пари и ги прави част от сложна схема, в която един от играчите винаги е с ход напред.

Някъде между древните руини и забързаното движение по улиците на Пловдив, през които ни прекарва героят на Русев, изпълзяват призраци от миналото. Всеки знае, че отмъщението е ястие, което се сервира студено, а в случая е подправено с тайни и лъжи, които плетат тънка мрежа и оплитат читателя.” Такова е описанието на първия му съвременен криминален роман за Пловдив. 

Богдан Русев e писател с повече от 15 романа и сборници с разкази, автор е на повече от 30 книги-игри и е преводач на десетки класически и съвременни произведения от най-популярните британски и американски автори.

Заповядайте с нас, в клуб Fargo, другата седмица, за да поговорим със самия него и да чуем повече за тандема Филипова/Бързаков и мистериозният им, преплетен път в града под тепетата!

/Можете да научите повече за събитието ТУК/

Translate »