Ицо Хазарта закри последната вечер на Music Daze

 Ицо Хазарта закри последната вечер на Music Daze

Вчера приключи тридневният музикален фестивал Music Daze. През изминалия уикенд, на сцената, изградена в подножието на паметника Альоша, се качиха известни български и чуждестранни изпълнители, които представиха музиката си и изнесоха достойно шоу за пловдивската публика.

Неделният (и последен от програмата) ден стартира свежо в компанията на Le’Push, които представиха песни от втория си албум, който е в процес на записване в момента. Веднага след тях, на слънчевата сцена се качи софийската инди поп банда Innerglow. Със страхотния си заряд, музикантите накараха публиката да затанцува и мечтае за по-топло време и море.

След кратка пауза, слънцето вече си беше проправило път през облаците и огряваше фестивалната зона на хълма. С огнен вик, Kerana се качи на сцената, а веднага след нея се присъединиха и Космонавтите! Досещате се какво последва… Емоционални и чувствени изпълнения от страна на музикантите и безспирни овации и танци от публиката. Павката беше подготвил страшен сетлист, а подиумът пред сцената постепенно се пълнеше повече и повече.

Все още екзалтирани след изпълнението на Kerana & Kosmonavtite, хората избухнаха в бурни викове, когато на сцената излезе Ицо Хазарта, заедно с Балет Нова и DJ Cass! Няколко парчета след началото, към Хазарта се присъедини и Бат Венци, с когото концертът продължи близо два часа! Момичетата от балета бяха впечатляващи с бързината на преобличане и богатият си реквизит, а DJ Cass успя да събори главите на всички присъстващи!

Така, скъпи приятели, завърши тридневният музикален фестивал Music Daze

/Можете да разгледате всички снимки на официалните ни страници във фейсбук и инстаграм/

Translate »