Какво ни очаква тази година на “Electric Orpheus”

 Какво ни очаква тази година на “Electric Orpheus”

Навярно всички сте чували за Electric Orpheus през последните две години. Това е един от най-дългоочакваните алтернативни фестивали, който събира в себе си както съвременен рокендрол, така и хардкор електронна музика, театър, пърформанси, изложби и тонове добро настроение!

сдружение  “Common Future” и е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

Тази година, въпреки пандемичната обстановка, лайнъпът на събитието е много силен и се очертава едно подобаващо издание! Хедлайнери са италианската алтернативна банда New Candys, които направиха своя дебют в България, в началото на 2020г. С чисто нов албум, те идват отново на българска земя, за да ни отвеят главите!

Освен тях, потвърдили участието си на фестивала са: Bazooka, Yo No Se, Dogs In Kavala, Strawberry Pills, Jufkamental, Nixxon, heptagram, Gwendydd, Teatre. Още банди предстои да бъдат обявени, с наближаването на фестивалната дата (8-ми и 9-ти октомври).

Локацията е в Пловдив, на една зелена и просторна поляна, заобиколена от индустриални халета. Организаторите споделят, че това е най-доброто решение, тъй като комбинира открито и атрактивно място, което същевременно ще бъде и леснодостъпно за феновете. До локацията има градски транспорт, велоалеи, място за паркиране, а град Пловдив предлага възможности за настаняване при спазване на всички мерки за безопасност и висока хигиена. Адрес: улица Инженер Асен Йорданов 7, 4023 Southern Industrial Zone, Plovdiv.

Можете да научите повече за фестивала и изпълнителите точно ТУК, а билети можете да закупите ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »