Страстен Фламенко спектакъл опожари Пловдив снощи

 Страстен Фламенко спектакъл опожари Пловдив снощи

Огненият дух на Испания превзе и изпепели сцената на Античен Театър Пловдив тази петък вечер! Фламенко групата Edu Vico Septet, предвождана от звездата на испанската китара – Еду Вико, изнесе великолепен спектакъл и възпламени сърцата на публиката.

Еду се качи на сцената с трупа от изящни музиканти, певци и огнени танцьори, които са част от Националния балет на Испания.

Автентично фламенко, абсолютно виртуозни китатрни изпълнения, високи вокални партии и пламенни танци демонстрираха членовете на групата и ни отведоха директно в сърцето на Андалусия! Във време на безгрижие, лятно настроение и кипяща кръв, готова за приключения!

Не по-малко романтична и вълнуваща се очертава и тази вечер (18/06/2022), когато на същата сцена ще се зазвучи най-красивият глас на фадо – великолепната португалка Карминьо

Мария Кармо Карвало де Андраде, както e истинското име на певицата, позната на публиката си като Карминьо е най-разпознаваемият португалски артист. Албумите й достигат платинени тиражи, изнася концерти в цял свят, а страстните й сингли заемат водещи места в световни класации!

Карминьо е момиче, което еднакво добре стои на кориците на музикалните и модни списания. В шеметната й кариера заслужено място ще намери и предстоящият концерт в Античен театър, Пловдив тази вечер от 19:30ч.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »