Дигитална 3D изложба “Източен N°3”

 Дигитална 3D изложба “Източен N°3”

Супер развълнувани сме да ви представим Миа и Страхо и тяхната съвместна работа! Вчера (05.05.20г.) те откриха своята изложба в дигиталното, 3D пространство на ArtSpaces. “Източен N°3” съчетава работата на двамата млади творци, като умело преплита фотография и живопис. Те споделят с нас техния дълбок личен свят, който проявяват и изобразяват в изкуството си.

Миа и Страхо споделят, че истинското предизвикателство при осъществяването на идеята не е било в поместването на изложбата онлайн, а по-скоро в това да съумеят да съчетаят работите си по такъв начин, че да създадат нещо единно и цялостно като преживяване. Те не скриха, че условията на принудителна изолация са подпомогнали много целия процес, защото са им дали необходимото време и фокус, за да вложат енергията си в този дългоочакван проект.

Заповядайте на дигиталната 3D изложба “Източен N°3” точно тук! Тя ще бъде отворена за виртуални посещения до 05.06.20г. Авторите препоръчват да посетите изложбата от компютър или лаптоп, за да се насладите максимално на творческите дълбини, които ни предоставят.

/Тук е моментът да вметнем, че времената на криза и трудности, често раждат много красиви неща/

Translate »