Digital4Plovdiv – Годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия

 Digital4Plovdiv – Годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия

Занимавате се с маркетинг и се вълнувате от последните тенденции около бранша и онлайн търговията? Е, в такъв случай, следващите редове са именно за вас! След броени дни предстои едно от най-големите събития в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България. На 24.09 и 25.09, в Международен Панаир Пловдив ще се състои Годишна Конференция ЗА ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ И ТЪРГОВИЯ. Два дни, в които ще имате възможността да обогатите познанията си и да обсъдите теми и казуси от света на онлайн бизнеса с едни от най-добрите професионалисти в сферата.

Темите през първия ден от конференцията обхващат PPC/SEO/Content, Case Studies (Brands/Best Practice), Digital Marketing Trends / Platforms, Video, Influencer & Social Media Marketing.

Вторият ден от събитието покрива Логистика/Fulfilment, Счетоводствво/Права и Закони в Онлайн Търговията, eCommerce PPC/SEO, eCommerce Success Stories/Case Studies/AI

Платформата Digital4Plovdiv цели да срещне опитни професионалисти, лектори и тепърва стартиращи в сферата на онлайн маркетинга и търговията, като по този начин създава общество, комуникация и почва за развитие в бранша! Научете повече за конференцията и как можете да вземете участие в нея, точно ТУК!

В следващите дни, ние от How2Plovdiv ще ви запознаем с лекторите на събитието! Следете официалната ни страница във Facebook, за да бъдете в крак със случващото се!

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРОМОКОДА НИ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ 20% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА БИЛЕТИТЕ

D4P20HOW2PLOVDIV

Translate »