“Отчаяни съпрузи” пристигат за Панорама на комедиите „Завеса под звездите“

 “Отчаяни съпрузи” пристигат за Панорама на комедиите „Завеса под звездите“

Снимка: THEATRO

Водещи театри и продуцентски къщи ще представят пред пловдивчани своите най-хитови спектакли за сезона в поредното издание на Панорама на комедиитеЗавеса под звездите“ в лятно кино „Орфей“ и Летен театър „Бунарджика“ от юни до септември.

Oще утре (1 юли), на сцената на летен театър „Бунарджика“ се качват Бойко Кръстанов, Димитър Захариев, Даниел Пеев и Явор Бахаров, в ролята на “Отчаяни съпрузи“!

Тримата разказват за успехите или по-скоро неуспехите в любовния си живот. Първият тъкмо е бил зарязан с писмо, вторият си е намерил нова приятелка, а третият е със своята от 10 години.

Историите на тримата се обединяват от отчаяните опити на Бойко да си върне любимата. Можете да си представите какво следва. Всички сме изпадали в подобни ситуации на полето на сложните взаимоотношения между мъжете и жените.

Актьорите използват собствените си имена в постановката, за да я доближат максимално до себе си. А сценарият на тази френска стендъп комедия е адаптиран към българската реалност. Музикалната атмосфера пък идва от китарата на Митко-Хендрикса.

Билети за спектаклите от панорама на комедиите се продават в мрежата на Ивентим, каса МаскАрт и Билетните каси в Пловдив, онлайн на eventim.bg и grabo.bg

Театрална панорама на комедиите „Завеса под звездите“ се осъществява с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2024 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »