Design WeekEnd 2023 стартира тази седмица!

 Design WeekEnd 2023 стартира тази седмица!

Design WeekEnd е тридневно дизайн състезание, насочено към ученици и студенти. Състои се от опознавателна вечер, лекции и 26 часа време за работа по изграждане на бранд от нулата.

Състезанието Design WeekEnd 2023 ще се проведе в периода 24-26 ноември в град Пловдив. Домакин на събитието е Технически Университет – София, филиал Пловдив.

“Финалните щрихи на събитието са почти поставени и сега е моментът да вдигнем завесата съвсем мъничко и да покажем какво точно сме ви подготвили. Нека ви представим някои от менторите и лекторите, които ще помагат на участниците по време на състезанието.

В петъчната вечер (24.11) ще се насладите на професионализма на лекторите: Елица Михайлова от Social Freaks, Ина Гавазова от Kashu, Милен Донев от Remix и Цветина Лунгарова от DigiCafe.

Те ще се включат и като ментори на отборите по време на изграждането на брандовете в събота и неделя. Вече разкрихме, че към тях като ментори се присъединяват Соня Хоанг от New Campaign Agency, Виктория Велева от Oblik Studio, Костадин Лопарски от Loparski Creative, както и Антония Александрова от How2Plovdiv. Следвай @designweekend.co в Instagram и разбери кои ментори предстои да разкрием. Всички те вече нямат търпение да споделят опита и уменията си и да помогнат на участниците да създадат запомнящи се брандове.” споделят организаторите.

Остават още няколо дни, в които можете да се запишете за събитието! Научете всички необходими детайли за Design WeekEnd 2023 ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »