“Коледен Базар Капана” с чисто нова локация

 “Коледен Базар Капана” с чисто нова локация

Златните листа обсипаха китните улици на Пловдив и оставиха короните на дърветата голи. По това, мили приятели, можем да се ориентираме, че есента е към своя край, а Коледа дебне тъкмо зад ъгъла. А какво по-хубаво от това, защото освен светлите празници, ни очаква и превърналият се в традиция “Коледен Базар Капана“!

Сгушени щандове, всевъзможни сладкиши и лакомства, греяно вино, пищна украса, занаятчийски изделия и прекрасна атмосфера. До тук – нищо нетипично. Тази година, обаче, изненадите са няколко и то какви! Изместен от обичайната си локация на Малката Главна, базарът ще се състои под изцяло нова форма, на Площад “Централен”, над ул.Гладстон. Събитието ще се състои между 17.12.21г. и 26.12.21г., девет дни, в рамките на които пловдивчани и гости на града ще се потопят в духа на празника, типично по пловдивски.

Споменахме ви, че тази година има доста изненади. Е, за тези от вас, които са в столицата – имате късмет, защото “Коледен Базар Капана” ще гостува в София цял месец! Разгледайте събитията, авторите и заниманията, които ще откриете на двете коледни издания на официалната страница на Капана Фест.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »