Празненство по случай Денят на детето с Katra FM

 Празненство по случай Денят на детето с Katra FM

Денят на детето се очертава много интересен, весел и динамичен в Пловдив! Освен безплатния достъп до детската железница и откриването на залаТропик в Природонаучния музей, от Katra FM отново са тук, за да зарадват малки и големи със своята празнична програма!

Кака Едит и кака Петя (чаровните водещи на Katra FM) очакват всички малчугани и приветстват техните родители и роднини на сцената пред Общината, в 17:30ч., за да се повеселят с игри, танци, подаръци и награди. В края на празника ще бъде разрязана и най-голямата торта правена някога в Пловдив от ТОРТИ Колекция. 

Но не всичко е само игри и танци. От радиото и тази година застават зад важна кауза, която цели събирането на средства за неонатологична линейка за Пловдив и региона. В България в момента има само две детски специализирани линейки базирани в столицата. Когато за Пловдив и областта се налага транспортирането на бебенце до болница, ръчно се демонтират носилките от стандартните линейки и се слага кувьоз, който се закрепя с ремъци.

От Katra FM споделят, че събраните средства от детския празник “Вълшебно лято” ще бъдат предадени на “Капачки за бъдеще”, които вече имат осигурен медицински микробус за линейката. Парите ще послужат за специализираното неонатологично дооборудване!

По време на събитието, доброволците на БМЧК ще събират в касички минимални средства (1лв.). Всеки дарил ще получи билет за финалната томболата с големи награди, както и минерална вода или сокче по избор. 

Очакваме ви там! Честит празник!

Translate »