Моноспектакълът “БУМ БУМ: Еволюция на престъпното мислене” предстои на 2 юли

 Моноспектакълът “БУМ БУМ: Еволюция на престъпното мислене” предстои на 2 юли

Водещи театри и продуцентски къщи ще представят пред пловдивчани своите най-хитови спектакли за сезона в поредното издание на Панорама на комедиите „Завеса под звездите“ в лятно кино „Орфей“ и Летен театър „Бунарджика“ от юни до септември.

На 2 юли, на сцената на лятно кино “Орфей” ще се качи Михаил Билалов, който за сетен път ще влезе в ролята на мафиотски бос.

След култовата си роля на мафиота Джаро в сериала “Под прикритие”, Михаил Билалов се завръща като нов герой от ъндърграунда. Въоръжен с голямата си уста, лафове-куршуми и черното си чувство за хумор, ексцентричният бос празнува своя 50-годишен юбилей.

Но даже и тогава проблемите му не спират да го преследват: твърде много пари, твърде много жени и за капак светът се движи вече с краката нагоре.

Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и пистолет. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице. Затова човечеството няма да оцелее“, разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози, които ще ви взривят от смях на първата минута. 

Билети за спектаклите от панорама на комедиите се продават в мрежата на Ивентим, каса МаскАрт и Билетните каси в Пловдив, онлайн на eventim.bg и grabo.bg

Театрална панорама на комедиите „Завеса под звездите“ се осъществява с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2024 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »