BLACK “Уикенд в Пловдив”

 BLACK “Уикенд в Пловдив”

Здравейте, скъпи приятели!

Макар зимата да напомни за себе си, ние вече мислим напред към пролетните дни. В тази връзка искаме да споделим с вас, че Уикенд в Пловдив добавя Black към името си, което гарантира един още по-вълнуващ мартенски уикенд! Надпреварата между участниците започна, така че очаквайте една експлозия от намаления.

Към Black Weekend предложенията за културните средища, ресторантите, заведенията и местата за нощуване се присъединяват и търговските центрове!

BLACK “Уикенд в Пловдив” вече обяви и някои от събитията, които ще се случват в града през втория уикенд на март. Сред тях е и концертът на небезизвестния музикант – легенда Доминик Милър. Само за “Уикенд в Пловдив” предварително можете да заявите своето присъствие на weekend@tourismplovdiv.org и да получите 20% отстъпка за вход на събитието – 25%.

Също така, сред събитията се нарежда и премиерата на рок-операта “Jesus Christ Superstar” от Андрю Лойд Уебър – един спектакъл на Веселка Кунчова и създателите на “Мария от Буенос Айрес”.

От State opera Plovdiv – Държавна опера Пловдив отделят специално места на нова ценова категория за “Уикенд в Пловдив” от 20лв. до края на февруари или до изчерпване на броя им!

Но това не е всичко! Можете да закупите билети с 44% отстъпка, на цена от 10лв. за спектакъла “Слава” (Истинската история на Флорънс Фостър Дженкинс – най-лошата певица на света, от Питър Куилтър, превод Маргита Гошева.).

Та, както споменахме и по-рано, следете програмата на “Уикенд в Пловдив” за да научавате първи новостите около богатата програма на събитието!

Можете да се абонирате за “Уикенд в Пловдив” точно тук:

https://tourismplovdiv.org/
https://www.facebook.com/events/201237627713667/
https://www.facebook.com/weekendplovdiv/
https://www.instagram.com/weekendinplovdiv/?hl=en

Translate »