Готови ли сте за Есенен Базар “Капана” 2023?

 Готови ли сте за Есенен Базар “Капана” 2023?

Градът на изкуствата и културата, Пловдив, отново става домакин на едно от най-големите събития за занаятчийски изделия, храни и био козметика – Есенен Базар “Капана”!

В рамките на четири дни, мостът над ул.Гладстон отново оживява под светлините и шарените флагове на базара. Между 5-ти и 8-ми октомври ще имате възможността да видите над сто участника, които ще споделят различни техники и стилове в областта на изкуството, модата и производството на висококачествени храни, напитки и козметика. Базарът ще бъде платформа за иновации и нови тенденции в грижата за тялото и стила ви.

Традиционни български месни и млечни деликатеси, както и натурален мед ще бъдат само част от акцентите за сетивата на посетителите. За най-малките гости на събитието има специално подготвен детски кът с подбрани продукти за развитие и игра, които ще се предлагат на базара.

Освен емблематичният базар, събитието отново се отличава със своята музикална програма, в която участие ще вземат различни изпълнители от българската ъндърграунд, хип хоп, поп и соул сцена. Ето какво предстои:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »