Армин ван Бюрен вдигна Пловдив във въздуха

 Армин ван Бюрен вдигна Пловдив във въздуха

Емоция, парти, светлинно шоу, електронна музика, много усмивки, сълзи от радост, танци и заря. Така можем да опишем гостуването на легендарния Армин Ван Бюрен в Пловдив. С тричасов сет той взриви не само сцената на Solar Plovdiv, а и сърцата на многохилядната публика.

С отсъствието си от цели 5 години от българската сцена, той се завърна и обеща, че няма да чака още толкова, за да дойде пак. На партито бяха дошли гости от цялата страна и извън нея като градът още усеща вибрациите от техните скоци.

Нидерландецът събра почитатели от всички възрасти като им предостави невероятно светлинно шоу и страхотна музика. Те трудно го оставиха да слезе от сцената и емоцията им се чуваше през цялата останала вечер из улиците на града.

Петкратен носител на титлата за най-добрия DJ в света, той доказа, че електронната музика наистина заслужава своя престиж. Армин Ван Бюрен завърши вечерта като смеси уникалния бас с още по-внушителна заря над цялата публика. Той развя българския трибагреник, целуна го, благодари и приключи, като за пореден път остави всички безмълвни. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »