В очакване на дебютната песен на Александра Иванова

 В очакване на дебютната песен на Александра Иванова

След летящия старт на дуета на Александра и Дани МилевПриказка една”, младата певица прави смела крачка напред към солова кариера. Именно в този дух, в края на месец Януари предстои и премиерата на дебютното й парче “Reasons“.

За него, Алекс ни сподели, че е точно от този тип песни, от които човек има нужда. Песен, изпълнена с енергия, сила и вяра, която може да накара всеки да се справи с всичко, да повярва в себе си и да бъде по-борбен! Родена в мрачен момент, за да вдъхне надежда, “Reasons” ще излезе официално на бял свят на 30-ти Януари, от 16:00ч. в канала на певицата.

Сцените във видеото са майсторски заснети и подчертават още повече настроението на песента с динамични преливки и тъмни тонове. “Кадри и музика, разказкриващи вътрешната борба, когато е време да си тръгнеш, но винаги намираш причина да останеш и продължиш разходката по ръба” споделя Алекс.

Аранжиментът на песента е дело на  Александър Леков и UnderHill MusicHomе Studio. Специално участие в записите вземат  и добре познатите на музикалната сцена Николай Карагеоргиев, Момчил Атанасов, Начо Господинов и самият Александър Леков.

Видеото към песента е заснето благодарение на Time Stream Studios и Foto Staia, под режисурата на Мирослав Трифонов. С подкрепата на Галерия 28 и gallery28online.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »