Благотворителен концерт “Песен за Велко”

 Благотворителен концерт “Песен за Велко”

Всички си спомняме с тъга за нещастната участ, която сполетя нашия добър приятел и известен пловдивски барабанист Велко Илиев, преди точно две години. В нелеп инцидент, през 2019-та, приключи неговият земен път. Роднина, приятел и музикант… Велко допринесе с шарения си характер и неукротим нрав за усмивките на безброй лица и за осъществяването на редица музикални проекти!

В негова памет, на 19-ти юни предстои благотворителният концерт “Песен за Велко“. На сцената ще излязат всички банди, в които той е свирил през годините (Angel, Pornographic Monster, Bourbon Street и НеЩо ЦвЕтНо). Макар поводът да е тъжен сам по себе си, ние ще си спомним за него с това, на което той посвети живота си и, за което гореше най-много – музиката

Освен отдаване на почит към Велко, събитието цели да обърне внимание и на войната по пътищата (жертва, на която стана самият той) и морала на всеки от нас, като участник в движението. Идеята е да се превърне в традиция с периодични издания, а събраните средства да бъдат дарявани за каузата.

/Можете да научите повече ТУК/

Велко завинаги остава усмихнат в сърцата и спомените ни!

Translate »