3,000 души по-късно…

 3,000 души по-късно…

През годините, в ежедневието си доста често чувахме как нищо интересно не се случва в Пловдив, как градът е монотонен и скучен, как няма възможности за развитие… и тем подобни. Така, след дълго мъдруване как да го направим, решихме да покажем, че тези твърдения не са съвсем верни и какъв по-добър момент за старт от обявяването на Пловдив за Европейска столица на културата?!

Бодро и скромно дадохме начало на нашата страница във Facebook през Януари 2019г., където пишехме кратки съобщения, оповестявахме за културни и социални събития и качвахме снимки от града. Лека-полека се прехвърлихме из другите социални платформи – Instagram, Twitter и Youtube. Но това някак не беше достатъчно, не ни се струваше сериозно. Затова решихме, че е време да създадем собствен сайт… тук дойде и малко по-трудната част. За студенти с идеи, но не много голяма финансова възможност, реализацията на уебсайта беше малко неясна.

Тогава, преди точно една година, случайно попаднахме на линк, който дойде сякаш по поръчка! Научихме за университетските стипендии на Round Table 3 Plovdiv и без изобщо да се замислим кандидатствахме със смели идеи и желание за развитие. Насреща бяхме изключително топло посрещнати и не след дълго подкрепени!

А, защо ви казваме всичко това? Казваме ви го, защото знаем, че има много млади и талантливи хора тук, в Пловдив, които имат нужда от съвсем малко помощ, за да стартират. Казваме ви го, защото остава една седмица до крайния срок за кандидатстване. Всяка година Round Table 3 Plovdiv предоставя три стипендии за изявени студенти, с помощта на които можете да вдъхнете живот на идеите си.

Запознайте се с регламента за участие точно ТУК

Translate »