“2020 година”

 “2020 година”

"Ето, вижда му се краят!"

Една от най-честите реплики, които чуваме напоследък относно 2020г. Приятели, преди точно 365 дни, никой не беше подготвен за това, което светът ни бе замислил. Но ето ни тук, на прага на 2021г., пристъпващи плахо. 

Казваме ви това, защото смятаме, че въпреки всичко, което се случи и предизвикателствата, с които всеки от нас се сблъска (както и всички ние като общество и жители на нашата планета), ние успяхме да израснем, да се смирим и да надскочим себе си.

В този ред на мисли, искаме да споделим с вас всичко, което успяхме да отразим в града под тепетата за този период. Напук на черните хроники, с радост успяхме да преживеем заедно близо 70 събития, над 20 истории и да разгледаме около 60 културни теми, въпреки всичко!

В самото начало на 2020г. сайтът www.how2plovdiv.com пое първия си дъх и за една година ни преведе през фестивали, концерти, театри, партита и какво ли още не… Обърнахме прожекторите към интересните хора на града и разказахме техните истории. 

Пожелаваме си през идната 2021г. да имаме още повече хубави поводи да бъдем #заедно и обещаваме, че няма да спрем да ви разказваме за красивите неща, интересните събития, талантливите хора и любимия ни град!

Бъдете здрави! Весело посрещане на новата година!

Translate »