Остава – Live Stream

 Остава – Live Stream

Здравейте, скъпи приятели!

Настанаха интересни времена, каквито сме срещали предимно в антиутопичните и sci-fi сюжети. Но добрата новина е, че изкуството винаги намира път до нас под една или друга форма, а това е изключително важно.

В този ред на мисли, с голямо удоволствие искаме да споделим с вас, че нашите приятели от Остава ще изнесат концерт на виртуалната сцена на URBO Live тази вечер от 21:00ч.

Eто какво споделят в социалните мрежи и организаторите на събитието:

#ЖивотВкъщи и #АзОставамВкъщи е инициатива на URBO и Joker Media Rental. Целта на инициативата е да подкрепи заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, но и да им даде възможност да се забавляват, като направи престоя по домовете малко по-лесен и интересен. Стрийминг партньор в инициативата е STREAMER.BG

Онлайн излъчванията ще са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България. Във времена, в които няма нищо сигурно, съпричастността е основополагаща за нас като общество. Ще се радваме да подкрепите българските артисти, музиканти и малки арт центрове чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO.

 

Поздрави от Остава и екипа на How 2 Plovdiv

Translate »